Heb je een goed verhaal te vertellen en kan het illustraties gebruiken? Moet projectinformatie vertaald worden naar hapklare brokken of wil je dat alle mensen in de organisatie aan de hand van een infographic een verhaal kunnen vertellen? 
Sinds 2002 mag ik voor bedrijven, overheden, verenigingen en organisaties verhalen vormgeven, nationaal en internationaal, als illustrator en communicatiespecialist. Ik ben betrokken, enthousiast en heb altijd een aantrekkelijk en effectief resultaat voor ogen. 
Co-creatie, daar hou ik van en ik heb er veel plezier in om met grote teams iets te maken en het proces te begeleiden, om samen tot een geslaagd product komen! Binnen de huisstijl werken vind ik altijd een leuke, creatieve opgave die ik graag onderzoek en aanga.
Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek 06 - 24 97 13 23 of stuur een bericht via het contactformulier, dan kom ik gauw hierop terug! 
Bedankt voor je aandacht en hopelijk tot ziens!
Hartelijke groet, 
Boy

Persoonlijk: 
Ik woon en werk in Den Haag. Ben getrouwd met Mirjam en we genieten iedere dag van onze drie prachtige kinderen: Hugo (9), Sofie (6) en Eva (2). We wonen in Loosduinen, vlakbij het strand. Voor ontspanning ga ik joggen, wielrennen en speel ik af en toe een potje voetbal of squash. 
Submit
Thank you!
Back to Top