Heb je een goed verhaal te vertellen en kan het illustraties gebruiken? Moet projectinformatie vertaald worden naar hapklare brokken of wil je dat alle mensen in de organisatie aan de hand van een infographic een verhaal kunnen vertellen? 
Sinds 2002 mag ik voor bedrijven, overheden, verenigingen en organisaties verhalen vormgeven, nationaal en internationaal, als illustrator en communicatiespecialist. 
Ik ben betrokken, enthousiast, hou ervan om plezier te maken in een samenwerking, juist om tot een mooi en effectief eindresultaat te komen. Co-creatie, daar hou ik van en ik heb er veel plezier in om met grote teams iets te maken en het proces te begeleiden, om samen tot een geslaagd product komen! Binnen de huisstijl werken doe ik met plezier en met ervaring.
Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek 06 - 24 97 13 23 of stuur een bericht via het contactformulier, dan kom ik gauw hierop terug!
Bedankt voor je aandacht en hopelijk tot ziens!

Vriendelijke groeten, 
Boy Boelhouwer

Illustrator Den Haag / tekenaar / art-director / communicatiespecialist

Persoonlijk: 
Mijn naam is Boy Boelhouwer (40) en ik woon en werk in Den Haag. Ik ben getrouwd met Mirjam en we genieten iedere dag van onze drie prachtige kinderen: Hugo (9), Sofie (5) en Eva (1). We wonen in Loosduinen dichtbij het strand. Voor ontspanning ga ik hardlopen, wielrennen en speel ik af en toe een potje voetbal of squash. 
Submit
Thank you!
Back to Top