Voorzijde van de Scheveningse z-card! Een kaartje van 50 x 25 cm op creditcard formaat!

"In één overzicht het fantastische aanbod van Scheveningen presenteren. Van winkelen op De Fred tot fine-dining op de mooie boulevard en van de hotste surf-spots tot iedere bus- en tramhalte aan zee." En niet onbelangrijk: "Het moet er echt vrolijk, speels en aantrekkelijk uitzien; we willen het beste van Scheveningen met internationale allure presenteren aan bezoekers uit binnen- en buitenland en natuurlijk evengoed aan locals!"

Geïllustreerde kaart met legenda. Op de achtergrond zandkleurige aquarel met haring, zeesterren, een windroos en het wapen van Scheveningen in pen en aquarel.

In opdracht van en in leuke samenwerking met Charlotte Los (directeur van Stichting Buitengewoon Scheveningen) en Lara Tjeerdema ontwikkelden we deze drietalige plattegrond van Scheveningen. Dankzij veel aandacht en creativiteit werd de kaart steeds verder verfijnd en is veel nuttige en leuke informatie op toffe wijze in één visual gevat.
In de zomervakantie '22 zijn 50.000 Z-cards en maatwerk displays verspreid over de hotels en VVV-punten. Naast toeristen op een leuke manier wegwijs maken op Scheveningen hopen we hen met deze kaart ook te verleiden tot een vervolgbezoek. "365-dagen Scheveningen/ Badplaats van alle seizoenen" is zeker een belangrijke claim die in de kaart tot uiting moest komen.

Achterzijde met praktische informatie, advertenties en 'doodles': illustraties van de grote kaart op de voorkant.

Back to Top