CREATIEKRACHT: Om kinderen in Den Haag Zuid-West te beter te bereiken is er sinds kort het Museum-Lab. Een pop-up van Museon-Omniversum waar kinderen en jeugd op woensdag en zaterdag worden uitgedaagd om creatief aan de slag te gaan! 
Deze woonwijken staan aan de vooravond van vernieuwing. Wat is er belangrijker om de generatie van de toekomst mee te laten denken over hun wijk? MuseumLab deed dit door de slimme en inspirerende wijkjeugd te laten dromen over hoe mooi en leuk hun leefomgeving kan zijn en LEGO in handen te geven, om dit concreet te bouwen. En ik tekende met ze mee. 
 #Sneltekenen #Ideeen #Makers #Denkers #Toekomst #Jeugd #Participatie
Geweldige creaties werden er ontwikkeld zoals een uitkijktoren met glijbaan en behulpzame robots. Ook een tech-klas voor IT en heel veilig en praktisch: een fietstuin voor jong en oud! Het was geweldig leuk om erbij te mogen zijn en het stadsbestuur en woningbouw hebben met hun ideeën goud in handen! 🥇

MuseumLab powered by Museon-Omniversum, een geweldig initiatief waar kinderen geprikkeld en gestimuleerd worden om hoofd en handen slim en creatief te gebruiken. Groot plezier om erbij te mogen zijn. Hopelijk een volgende keer weer!

Back to Top